Emilie Josephine lärde man känna genom mästerkocken. Har man varit med om ett sådant program då ska man kunna ha den kunskapen och veta vad den vita är. Fast man inte bakat den!
Om man ställer frågan med en trevlig ton så kanske man kan få svar. Och jag kan meddela dig om att det oftast är både grädde och färskost i en cheesecake. Jag gjorde själv en cheesecake häromdan och den innehöll 3 dl grädde och 600 g färskost. Om det är viktigt för dig med att få recept på saker och ting kanske det är bättre om du läser en mer renodlad matlagningsblogg. Kan rekommendera jennys matblogg! Jättegoda recept!
Hej
SvaraRaderaEftersom du ALDRIG delar med dig recept nu förtiden är det ingen ide och fråga om cheesecaken. Men det vita är det grädde eller philadelphia?
Varför så otrevlig? Läs inlägget igen så kanske du förstår varför du inte får receptet. Det är inte hon som gjort den!
SvaraRaderaEmilie Josephine lärde man känna genom mästerkocken. Har man varit med om ett sådant program då ska man kunna ha den kunskapen och veta vad den vita är. Fast man inte bakat den!
SvaraRaderaOm man ställer frågan med en trevlig ton så kanske man kan få svar. Och jag kan meddela dig om att det oftast är både grädde och färskost i en cheesecake. Jag gjorde själv en cheesecake häromdan och den innehöll 3 dl grädde och 600 g färskost. Om det är viktigt för dig med att få recept på saker och ting kanske det är bättre om du läser en mer renodlad matlagningsblogg. Kan rekommendera jennys matblogg! Jättegoda recept!
SvaraRadera